About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Advertisements

One comment on “About

  1. PEMERINTAH DAN PEMIMPIN PARTI
    Apa yang berlaku berkenaan Kerajaan Negeri Perak itu adalah amalan politik. Biarlah begitu ianya dikatakan Politik. Apa pandangan saya biarlah kita mempunyai pemerintah / pemimpin politik bermaruah, bebas dari amalan pelbagai bentuk rasuah dan akhirnya berkhidmat untuk bangsa dan tanah air kita. Inilah pandangan saya.
    Pemerintah / pemimpin parti jangan sekali-kali mengambil kembali ahli yang meludah dan ia jilat kembali. Parti yang berkenaan kenalah ada maruah parti bukan ikut hati hendak menang sahaja.
    Bila parti berkenaan mempunyai kuasa, jangan beri apa-apa jawatan, kontrak kepada calun ini. Rakyat akan tahu apa sebenarnya kemelut yang lalu Kerana kalau ini di janjikan ianya pun rasuah juga. Mengapa pemimpin buat janji begini tidak di anggap rasuah. Adakah MACC tidak cukup kuasa lagi. Ianya lebih lagi kerana pemimpin mempunyai ramai ahli yang mengamalkan rasuah. Orang luar dari parti memperhatikan hal ini, mereka akan membuat pilihan semasa PR akan datang, Keputusanya mereka tidak akan memilih calun yang mengamal rasuah seperti yang dikatakan tadi. Mereka akan piiih lain calun biar pun bukan kehendak mereka. Meraka berasa pusat hati jikalau tidak memilih calun yang mengamalkan rasuah. Ingatlah pemimpin, jangan merosakkan Negara saya.
    Walinong Sari 6 Feb 2009

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s